avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 536 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Schimbare CIM sau act aditional?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Schimbare CIM sau act aditional?

Buna seara!
Am un PFA, unde ca si angajat am un baiat! Acesta lucreaza cu contract individual de munca. Deoarece merita sa fie promovat, doresc sa ii maresc salariul cat si incadrarea !
Cum este mai bine? Sa schimb contractul de munca sau sa fac act aditional? In legatura cu modificarea contractului de munca din iulie-august 2021, el trebuie sa adere la un fond privat de pensii? Ce trebuie intreprins in acest scop, daca raspunsul este afirmativ?
Multumesc pentru rabdare si ajutor!
Cu drag!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:52, 27 Octombrie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Se va inchiea act aditional la c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte aditionale la toate cim iulie 2021 buna ziua, s-a modificat ... ionela11 ionela11 acte aditionale la toate CIM iulie 2021 Buna ziua, s-a modificat modelul cadru al contractului individual de munca conform Ordin MMPS 585/2021 . Trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Modificare cim si inregistrare itm elenadeverde elenadeverde Buna ziua, Daca am semnat act aditional de modificare a normei de lucru de la 8 ore/zi la 2ore/zi in data de 20.07.2011 si in aceeasi data am facut si ... (vezi toată discuția)
Anulare act aditional florin70il florin70il Buna ziua, Sunt angajat ca sef serviciu cercetare dezvoltare. In luna August 2009 patronul ne-a facut PFA pe toti cei cu salarii mai mari, cu scopul de a plati ... (vezi toată discuția)