avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 978 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! Acum 3 săptămâni am cumpărat o mașină ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! Acum 3 săptămâni am cumpărat o mașină de la ...

Buna ziua!
Acum 3 săptămâni am cumpărat o mașină de la un puști de 21 de ani,i-am dat banii pe ea,acum nu vrea sa îmi scoată contractul vânzare/cumpărare.
Am 3 martori și un video făcut că dovada+conversațiile cu el.
Cum îl pot acționa în instanță pentru aceasta cauza?
El îmi spune că a fost la poliție,dar el știe de ce.
Cel mai recent răspuns: SMG1992 , utilizator 08:53, 2 Noiembrie 2021
Nu mă poate ajuta nimeni?

SMG1992 a scris:

Buna ziua!
Acum 3 săptămâni am cumpărat o mașină de la un puști de 21 de ani,i-am dat banii pe ea,acum nu vrea sa îmi scoată contractul vânzare/cumpărare.
Am 3 martori și un video făcut că dovada+conversațiile cu el.
Cum îl pot acționa în instanță pentru aceasta cauza?
El îmi spune că a fost la poliție,dar el știe de ce.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am vandut masina fara sa fac contract vanzare- cumparare koko_b koko_b buna ziua. am o problema si nu stiu cum as putea.o rezolva. acum un jumatate am vandut masina proprietate personala unei persoane care neavand toti banii a ... (vezi toată discuția)
Vanzare auto roberta79 roberta79 Buna ziua! Am o mare problema in legatutra cu vanzarea unui autoturism, mai precis autoturismul meu l-am vandut unui rom printr-un contract de vanzare ... (vezi toată discuția)
Am cumparat auto fara contract v-c si intermediarul nu vrea sa-mi dea banii inapoi după 4 zile. gabriela_maria gabriela_maria Actele toate sunt la mine. Omul a fost sincer. Mi-a spus ca nu are fiscal. In regula, nu are instrainat catre pe talon. I-am dat banii seara urmand sa facem a ... (vezi toată discuția)