avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Buna ziua, Conform legii nr. 94 din 25.10.2021 toate ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Buna ziua, Conform legii nr. 94 din 25.10.2021 toate art. incep ...

Buna ziua,
Conform legii nr. 94 din 25.10.2021 toate art. incep cu "se propune" iar la final scrie - "Măsurile prevăzute în prezenta hotărâre produc efecte doar în situaţia aprobării lor prin acte normative ale Guvernului sau, după caz, ale conducătorilor ministerelor sau organelor administraţiei publice centrale."
- este legal sa ne interzica sa intram in magazinele mari (art. 6) daca nu avem certificat verde doar in baza acestei hotarari care nu este nici semnata?
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 10:04, 27 Octombrie 2021
Cred ca va referiti la hotararile adoptate de CNSU, aceste incep cu "Se propune...". si trebuiesc adoptate prin hotarari de guvern pentru a putea fi puse in aplicare...

Legat accesul in magazine... Vedeti aneza 3 din hotararea de mai jos, acolo sunt cuprinse aceste restrictii...
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte juridice hotararile de guvern sunt acte administrative normative ???? (vezi toată discuția)
Pot circula intre orele 20-22, fara certificat verde? andravenache andravenache Pentru localitatea in care locuiesc, in 01.10.2021, Comitetului Județean pentru Situații de Urgență a luat hotararea instituirii restrictiilor legale ... (vezi toată discuția)
Hotararile cnsu au putere de act normativ ? mai mare decat un ordin al min. sanatatii ? mity01 mity01 Hotararile Comitetului National pentru Situatii de Urgenta au putere de act normativ ? Sunt aplicabile sanctiuni pentru nerespectare sau .... interpretare ... (vezi toată discuția)