Buna ziua! Sunt parat intr-un proces civil. Reclamanții au depus la al 6lea termen probe audio preconstituite. Pot cere ca acestea să fie respinse deoarece au fost înregistrate pe ascuns, fără acordul meu, în școală? Fiind probe preconstituite, din 2018, mi se pare ca se incalca și dreptul la un proces echitabil deoarece nu știam ca aceștia înregistrează. Dacă știam acest fapt puteam și eu, de pe atunci, să îmi culeg probe pentru a veni cu acestea în susținerea afirmațiilor mele.
Precizez ca acestea sunt făcute cu rea-credință, înregistrând și depunând la dosar doar ceea ce au dorit ei, nu și alte înregistrări care ii dezavantajau pe ei (este firesc să depună doar ceea ce ii avantajează, dar consider ca nu mai exista echitabilitatea din moment ce eu nu am aproape nicio proba în susținerea spuselor mele deoarece faptele reclamate au fost destul de vechi și nu m-am “înarmat”, precum reclamanții, cu probe).
Consider ca pe lângă asta s-au încălcat bunele moravuri (fiind înregistrat fără acordul meu) și Legea educației naționale (art 272, alin 3, 4 5).
Dvs ce părere aveți?
Mulțumesc anticipat!
P.S.: Probele audio la care fac referire nu prezintă fapte de natura penală, cum ar fi agresarea fizica a unui elev sau altele de acest gen.
Puteti sa va opuneti la încuviințarea acestora de către instanța arătând că au fost obținute fsra acordul dvs.Cautati pe google sunt ceva spețe pe tema asta pe care le puteti depune în susținerea cererii dvs.