avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Buna ziua! Am avut un depozit la banca. Acum 3 ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Buna ziua! Am avut un depozit la banca. Acum 3 saptamni l- am ...

Buna ziua! Am avut un depozit la banca. Acum 3 saptamni l- am inchis si am trecut banii pe card la ceiasi banca .Dupa doua saptamani am primit un mess de la banca ca mi s a pus poprire pe o anumita suma din bani .Am mers la banca si am aflat ca am fost executata pt ca am o datorie din 2018 la salubritate avand contractul pe numele meu. Eu am parasit accea locuinta in 2013 sant recasatorita din 2015 locuiesc la alta adresa Ce pot face sa nu mai platesc eu pt fostul sot si cum pot sa mi recuperez banii ! Multumesc! O zii placuta!

Alte discuții în legătură

Cum se pot clarifica anumite situații după divorț? Cristina I. Cristina I. Buna seara. Doi foști soți (s-a divorțat la notar), cu 2 copii împreuna, au un contract de credit imobiliar împreuna. Unul din ei este debitor principal, ... (vezi toată discuția)
Popriri ramase in fiinta pe cont dupa achitarea datoriei NegruVasilica NegruVasilica Buna ziua! Am Cont deschis la Banca Transilvania. In octombrie 2013 cind fiica mea mi-a trimis din Italia 50 de euro nu am putut sa-i ridic intrucit aveam ... (vezi toată discuția)
Delapidare de bani din asociatie de catre administrator wasi1 wasi1 Buna ziua.A preluat de curad presidentia asociatiei de proprietari unde locuiesc si am aflat de la vechea conducere ca administratorul a delapidat fondul de ... (vezi toată discuția)