Bună ziua! Ne am mutat de curând în Brașov, căutând un apartament sigur și avantajos pentru familie am dat de o doamna care ne oferea ce doream noi. Anunț găsit pe olx. Am văzut apartamentul, i am dat banii( luna în curs+ garantie=3000 lei) spunând ca vine a2a zi (luni) sa ne aducă contractul și cealaltă cheie. După o săptămână de amânări, am fost sunați de adevăratul proprietar sa ne spună ca el a închiriat în regim hotelier doamnei de la care l am luat noi și ca trebuie sa eliberam apartamentul. Am depus plângere la politie, nefiind singurii păcăliți de aceasta femeie. La secție erau 6 plângeri pt înșelătorie pt Ea. Întrebarea este: cum putem sa ne recuperam banii? Putem sa o dam în judecata? Care sunt pașii de urmat în cazul de fata? Dacă nu are de unde sa plătească în caz de proces, ce se va întâmpla?
Fie așteptați probabil 4 5 ani solutionarea plangerii penale si judecarea procesului fie formulati o actiune in civil cu condiția să aveti datele de identificare ale persoanei,aceasta să nu fi operat sub o identitate falsă etc.Sansele de a recupera banii sunt destul de mici..