avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 929 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua! Ne am mutat de curând în Brașov, ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua! Ne am mutat de curând în Brașov, căutând un ...

Bună ziua! Ne am mutat de curând în Brașov, căutând un apartament sigur și avantajos pentru familie am dat de o doamna care ne oferea ce doream noi. Anunț găsit pe olx. Am văzut apartamentul, i am dat banii( luna în curs+ garantie=3000 lei) spunând ca vine a2a zi (luni) sa ne aducă contractul și cealaltă cheie. După o săptămână de amânări, am fost sunați de adevăratul proprietar sa ne spună ca el a închiriat în regim hotelier doamnei de la care l am luat noi și ca trebuie sa eliberam apartamentul. Am depus plângere la politie, nefiind singurii păcăliți de aceasta femeie. La secție erau 6 plângeri pt înșelătorie pt Ea. Întrebarea este: cum putem sa ne recuperam banii? Putem sa o dam în judecata? Care sunt pașii de urmat în cazul de fata? Dacă nu are de unde sa plătească în caz de proces, ce se va întâmpla?
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 14:36, 27 Octombrie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Fie așteptați probabil 4 5 ani solutionarea plangerii penale si judecarea procesului fie formulati o actiune in civil cu condiția să aveti datele de identificare ale persoanei,aceasta să nu fi operat sub o identitate falsă etc.Sansele de a recupera banii sunt destul de mici..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Frauda- mi-au fost furati banii pentru chirie Cristina Maria199 Cristina Maria199 Buna! Sunt din bucuresti si am 23 de ani. O sa trec direct la subiect. Eu doream sa ma mut in chirie. Vineri am gasit un apartament in sectorul 3 langa Auchan ... (vezi toată discuția)
Incalcarea contractului de inchiere, garantie, facturi. a.vram.l a.vram.l Am reziliat un contract de inchiriere imobil -am anuntat verbal pe 22 decembrie ca vreau sa parasesc locuinta pe 31 ianuarie. La momentul acela, uitasem de ... (vezi toată discuția)
Inselatorie, escrocherie? bluefish40 bluefish40 Problema mea este urmatoarea: in urma cu doi ani de zile am cunoscut o femeie, care la foarte scurt timp a plecat in Africa pe motivul ca are ceva probleme ... (vezi toată discuția)