avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 361 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Perioada de proba. Buna ziua, Am semnat de curand un ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Perioada de proba. Buna ziua, Am semnat de curand un contract ...

Perioada de proba.

Buna ziua,
Am semnat de curand un contract cu o companie noua, contract in care este stipulata perioada de proba ca fiind 30 de zile.

Abia ce am terminat perioada de training si am realizat ca nu este ceea ce imi doresc, insa acestia ma obliga sa stau in preaviz deoarece "s-a terminat perioada de proba".

Doresc sa va intreb, este normal sa fiu obligat sa raman in preaviz avand in vedere ca abia s-a terminat perioada de training ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:59, 28 Octombrie 2021
Daca va dati demisia, atunci aceasta poate fi cu sau fara preaviz.

Daca solicitati incetarea c.i.m. cu acordul partilor, atunci nu este nevoie de preaviz.
Multumesc frumos de raspuns.

Inca un lucru daca se poate. Perioada de proba este suspendata in cazul unui concediu medical ?
Da, perioada de proba este suspendata in cazul unui concediu medical.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare demisie DrThrax2010 DrThrax2010 daca eu am semnat un act aditional de prelungire de 3 luni .. si nu am nici un act la mine .. pot sa plec fara preaviz ?? (vezi toată discuția)
Demisie contract de 2 ore/zi cerb cerb Sunt student si am contract pe proiecte cu salarizare si prezenta de 2 ore zi.Programul s-a extins la peste 8 ore zi fara nici un contract separat sau ... (vezi toată discuția)
Loc de munca OanaDal OanaDal Buna ziua! Am 2 intrebari. 1. Daca imi dau demisia dintr-un loc in timpul perioadei de proba, mai trebuie sa stau in preaviz? 2. Daca am semnat contractul, ... (vezi toată discuția)