avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 387 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Urgent - infiintare agentie imobiliara!
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Urgent - infiintare agentie imobiliara!

Va rog sa ma ajutati cu procedura si actele necesare infiintarii unei agentii imobiliare! Multumesc!
Cel mai recent răspuns: irinasimionescu , utilizator 10:03, 25 August 2006
in primul rand ai nevoie de actul constitutiv al societatii. obiectul de activitate conform codului CAEN ales de tine este: 7031- agentii imobiliare. urmatorul pas este cazierul fiscal, care este valabil 15 zile de la eliberare la fel si actul constitutiv ( 15 zile de cand a primit data certa).mai ai nevoie de extrasul de carte funciara al imobilului unde iti vei desfasura activitatea, declaratia proprietarului imobilului , a vecinilor cu pereti comuni daca acestia exista, copie de pe buletin, taxa de unicitate la ORC pt denumirea firmei
Multumesc mult! As dori sa stiu daca printr-un act aditional la statutul actual al societatii la care lucrez sa introducem si aceasta activitate?
Buna, sigur ca se poate printr-un act aditional la statutul societatii, in care se specifica completarea biectului de activitate cu activitatea dorita.
Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adaugare coduri caen la statut ContSters63174 ContSters63174 Hristos a inviat ! Va rog sa-mi spuneti si mie daca o soc. doreste sa isi adauge in statutul societatii coduri pe care nu le are, am inteles ca se face o ... (vezi toată discuția)
Acte necesare pentru infiintare srl, pfa nicutardaniela nicutardaniela Ma intereseaza ce acte nunt nevoie sa deschid un SRL/PFA si institutiile la cre trebuie sa merg sa pot inregistra firma. Astept raspuns. (vezi toată discuția)
Firma prestari servicii cristinasinziana cristinasinziana care sunt pasii necesari deschiderii unei firme de prestari servicii,si ce cheltuieli implica acest lucru?va multumesc (vezi toată discuția)