avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 438 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Cheltuieli deductibile pfa cmi.
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Cheltuieli deductibile pfa cmi.

Buna ziua. Va rog, daca se poate, sa imi spuneti care sunt cheltuielile deductibile in cazul unui cmi pfa. In cazul in care detinatorul pfa este o persoana cu un handicap fizic, cu o proteza de picior, este posibil sa inregistreze cheltuielile cu proteza ca fiind deductibile? Multumesc.
Ultima modificare: Joi, 28 Octombrie 2021
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Problema urgenta la un cabinet medical individual gabiclenciu gabiclenciu Am urmatorul caz: sunt medic si mi-am construit o casa pe care am impartit-o astfel: etajul il voi folosi ca si locuinta, iar camerele de la parter le ... (vezi toată discuția)
Contract intre srl si pfa tanguera tanguera Buna ziua As dori sa stiu daca o persoana care este inregistrata ca PFA poate face contract cu SRL-ul in care este asociat cu 5 % Ideea este ca omul ... (vezi toată discuția)
Declarare venituri suplimentare persoana fizica smndraghici smndraghici Buna ziua, Va rog, daca se poate, sa ma lamuriti si pe mine intr-o problema : O persoana fizica a prestat servicii de taxi pentru Taxify, s-a inregistrat ... (vezi toată discuția)