avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 558 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Valabilitatea unei expertize psihiatrice la o ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Valabilitatea unei expertize psihiatrice la o persoana ...

Valabilitatea unei expertize psihiatrice la o persoana care are peste 80 ani? Multumesc

Ultima modificare: Joi, 28 Octombrie 2021
Mona007, utilizator
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:55, 29 Octombrie 2021
Dacă din concluziile expertizei rezultă că persoana are discernământ, expertiza poate să fie folosită pentru încheierea oricărui act.
Cand a fost efectuata expertiza ? De la data respectiva, persoana expertizata a avut schimbari de comportament, a fost la un medic psihiatru pentru tratament ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lipsa discernamant? dia2120 dia2120 am un frate care a suferit anumite traume in copilarie.a crescut fara tata si a plecat de acasa la munca destul de devreme.a avut 3 tentative de sinucidere si ... (vezi toată discuția)
Dacă internarea nevoluntară într-o instituție medicală nu este considerată sancțiune, cum se poate deduce aceasta din durata pedepsei? ContSters396991 ContSters396991 E [i]logic[/i] așa ceva? Art.184, Codul de Procedură Penală (28) Perioada în care suspectul sau inculpatul a fost internat într-o instituţie de ... (vezi toată discuția)
Expertiza psihiatrică poate fi efectuată fără respectarea procedurilor legale? ContSters396991 ContSters396991 Este posibil ca o persoană să fie expertizată psihiatric fără să i se solicite în prealabil consimțământul? Poate fi lovită de nulitate absolută ... (vezi toată discuția)