avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua ! M-am lovit de o problema si as vrea sa ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua ! M-am lovit de o problema si as vrea sa gasesc pe ...

Buna ziua ! M-am lovit de o problema si as vrea sa gasesc pe cineva care ar putea sa imi explice cum ar trebui sa privesc urmatoarea situatie . Sotia mea a nascut de curand si am intrat in concediu de 5 zile ( + 10 zile de puericultura ) . In ziua a 8a din cele 15 am fost depistat pozitiv si practic a trebuit sa intru in concediu medical timp de 14 zile . Dupa terminarea celor 14 zile de medical, calendaristic vorbind se termina si perioada in care as fi fost in concediu pentru nasterea copilului . Va trebui sa ma intorc la lucru deodata cu terminarea medicalului sau pot sa reiau zilele ramase din cele de puericultura ? ( nu au trecut cele 8 saptamani ca si perioada in care am dreptul la zilele de concediu pentru nasterea copilului )

Alte discuții în legătură

Nastere al doilea copil in timpul cic pentru primul copil habar habar Buna ziua Am urmatoarea situatie. In momentul de fata eu ma aflu in concediu ingrijire copil si primesc indemnizatie. Sotia nu lucrase suficient ca sa ... (vezi toată discuția)
Zile de concediu pentru tatic la nasterea copilului CojocariuDaniel CojocariuDaniel am inteles ca ar fi 5 zile libere pentru evenimentul in care naste sotia si in cazul in care ai cursul de puericultura se mai adauga inca 10 zile.daca eu sunt ... (vezi toată discuția)
42 zile obligatorii de postnatal florin96 florin96 Va rog sa ma lamuriti si pe mine.Sotia mea vrea sa isi ia concediu prenatal retroactiv incepand cu 7 ianuarie 2009. Vrea sa-si ia cele 84 zile de prenatal dau ... (vezi toată discuția)