avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 513 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Informarea girantilor daca persoana girata mai are si ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Informarea girantilor daca persoana girata mai are si alte credite in derulare.

Girantii nu trebuiesc informati de catre ofiterul de credit in momentul in care semneaza actele in cazul in care persoana pe care intentioneaza sa o gireze mai are un alt credit bancar facut? Are aceasta obligatie ofiterul de credit sau poate sa omita aceasta informatie la semnarea documentelor? Am primit aceasta informatie ulterior,dupa ce persoana girata a devenit rau platnica la solicitarea noastra,a girantilor.
Ultima modificare: Joi, 28 Octombrie 2021
razvan19762708, utilizator

Alte discuții în legătură

Problema girant Madalina.puc Madalina.puc Buna ziua. Am si eu nevoie de un sfat. Tocmai am girat pe cineva pentru un imprumut si la cateva zile am aflat ca as putea contracta un credit insa acum suma ... (vezi toată discuția)
Pot garanta un imprumut daca am datorii ? Matheo25 Matheo25 Buna seara. Prietena mea are salar si lucreaza de 8 luni cu carte de munca la o firma. Vrem sa scoatem niste bani din banca si eu vreau sa girez cu casa (sunt ... (vezi toată discuția)
Contestatie la executare - poprire venituri salariale?!! Anamaria Cosoleanu Anamaria Cosoleanu Buna ziua Ce mai poate face un girant in momentul in care a primit titlul executoriu la societatea unde lucreaza? Multumesc! (vezi toată discuția)