avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua, dacă in cazul veniturilor din declarația ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua, dacă in cazul veniturilor din declarația de avere ...

Buna ziua, dacă in cazul veniturilor din declarația de avere exista diferențe privind o suma de bani care nu poate fi justificata si care a fost folosită la plata unui avans pt achiziționarea unui imobil cu plata in rate care ulterior a fost inchiriat.
Ce este supus confiscării ?
1. Suma de bani plătită ca avans (care nu reiese din declarația de avere) si care nu poate fi justificata, sau :
2. Se confisca suma de bani care nu poate fi justificata precum si chiriile încasate care au fost folosite la plata ratelor?
Ex:
In anul 2020 a fost plătit AVANS 10000€ pt achiziționarea unui imobil in rate,
Imobilul a fost INCHIRIAT cu suma de 200€/luna din Aprilie 2020 si pana in prezent, astfel a fost încasată suma de 3800€
Intrebare:
Ce se confisca:
1. cei 10000€ (avansul folosit pt achiziționarea imobilului si care nu poate fi justificat)
2. sau se confisca 10000€ (avansul) si 3800€ (contravaloarea chiriilor)

Alte discuții în legătură

Buna ziua, dacă in cazul veniturilor din declarația de avere ... OPLA OPLA Buna ziua, dacă in cazul veniturilor din declarația de avere exista diferențe privind o suma de bani care nu poate fi justificata si care a fost folosită ... (vezi toată discuția)
Sunt obligata sa fac declaratie de venit in tara,daca eu muncesc in strainatate? iulicelu iulicelu buna! am o nelamurire cu privinta la declaratia pe venit! sunt plecata din tara din anul 2002. in tara detin un ap si o casa la sat,bunuri pe care le-am ... (vezi toată discuția)
Partaj bunuri proprii o_mamarutza o_mamarutza Un apartament achizitionat de sot inaintea casatoriei prin credit ipotecar cu avans 50%, cum este considerat avand in vedere ca ratele din momentul casatoriei ... (vezi toată discuția)