avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Buna seara! As dori sa știu cum pot ieși din Birou ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Buna seara! As dori sa știu cum pot ieși din Birou de Credit,daca ...

Buna seara! As dori sa știu cum pot ieși din Birou de Credit,daca creditul este achitat.unde pot apela??
Am incercat cu diverse de firme dar nu au reușit să mă sa mă scoată ..Banc sa refuza ...va mulțumesc pentru un eventual răspuns

Alte discuții în legătură

Credit persoana fizica Julieta Julieta :(Buna ziua! Am si eu o mare nedumerire.De ce nu pot obtine un credit bancar ca oricare alta persoana fizica? Am fost la nenumarate banci si raspunsul a ... (vezi toată discuția)
Biroul de credit - lista datornici valiungur valiungur Am girat pentru o cunostinta care a luat imprumut si a ramas restant la plata creditului.Dupa mai multe somatii si-a achitat intr-un tarziu imprumutul dar, eu ... (vezi toată discuția)
Refuz inchidere cont bancar dupa incheiere dosar executare Austin Austin Buna ziua, am o problema in care stiu ca am dreptate conform legii, insa nu stiu cum sa actionez. Am avut un card facut in 2004 la un credit doar cu buletinul ... (vezi toată discuția)