avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 603 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Biroul de credit - lista datornici
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Biroul de credit - lista datornici

Am girat pentru o cunostinta care a luat imprumut si a ramas restant la plata creditului.Dupa mai multe somatii si-a achitat intr-un tarziu imprumutul dar, eu m-am trezit ca apar la Biroul de credit pe lista neagra a datornicilor ceea ce nu mi se pare corect. Am fost la doua banci care au refuzat sa-mi acorde un credit de nevoi personale pe acest motiv ,desi eu nu am avut contractat nici un credit de cand a aparut acest Birou, doar ca am girat pe cunostinta respectiva.
Stie cineva cum pot iesi din aceasta situatie?
Cel mai recent răspuns: valiungur , utilizator 21:48, 9 August 2011
Puteti apela la instanta judecatoresca. Dati Biroul de credit in judecata. Doar asa se rezolva situatia.
Ultima modificare: Duminică, 7 August 2011
Alin Popescu, administrator
Multumesc pentru raspuns, se pare ca nu cu Biroul de credit am de luptat ci cu banca.Curios ca nu am nici o instintare de la banca respectiva ca am fost raportat la Biroul de credit ca rau platnic.Eu personal nu am fost client al bancii respective si nici nu cred ca pot fi considerat client atat timp cat am girat doar un client al bancii , care totusi pana la urma si-a achitat creditul fara a se ajunge la executare silita.
E cam greu acum sa obtin contractul respectiv de credit sa vad ce scria legat de giranti .Am cerut insa o situatie de la Biroul de credit referitor la persoana mea si functie de ce voi gasi acolo o sa vad ce e de facut mai departe .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transfer rambursare credit de la o persoana fizica la alta Drezic Drezic Bune seara! Am urmatoarea problema sper ca ma puteti ajuta! Acum 2 ani sotia a luat un credit de 12.000 de lei aproximativ si prostia ... (vezi toată discuția)
Un prieten a girat ... Gabryell10 Gabryell10 Nu sunt in cauza ( si nici nu mi-as dori ) insa un prieten la care tin este, si as vrea sa-l ajut. A girat ceva vreme in urma un colaborator cu situatie buna ( ... (vezi toată discuția)
Executare silita Ioan_Daniela Ioan_Daniela Am girat un contract de imprumut pentru firma in nume propriu si cu o garantie imobiliara. Firma a intrat in insolventa si apoi in faliment, iat lichidatorul ... (vezi toată discuția)