avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 988 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Vanzarea de tigari electronice minorilor
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Vanzarea de tigari electronice minorilor

Buna seara! Este permisa sau interzisa comercializarea produselor de vapare/tigarilor electronice minorilor? Ma puteti ajuta cu nr legii care reglementeaza comercializarea/interdictia de a comercializa aceste produse minorilor? Copiii de 12 ani din anturajul fiicei mele si le procura fara nicio problema de la magazin. Daca este ilegal, cui ar trebui sa reclam comercializarea - la Anpc sau altor instante?
Va multumesc pentru ajutor!
Maria
Ultima modificare: Vineri, 29 Octombrie 2021
Mariam2, utilizator

Alte discuții în legătură

Tigara electronica nicoletavaly nicoletavaly Buna seara, Fiul meu minor a achizitionat acum o saptamana o tigara electronica, iar eu am descoperit acest lucru si-as vrea sa returnez produsul la ... (vezi toată discuția)
Confiscare tigari OanaValentina OanaValentina Buna seara, Va rog frumos sa mi spuneti , daca se poate, o parere referitoare la o problema aparuta. Am un magazin cu produse elementare , in provincie. ... (vezi toată discuția)
Noua lege a fumatului și fumatul pe casa scării nicsarbu nicsarbu Bună ziua, aș dori să știu dacă legea antifumat care intră în vigoare luna viitoare interzice fumatul pe casa scărilor într-un bloc cu asociație de ... (vezi toată discuția)