avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 981 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... In urma testului făcut de cei de la ambulanta ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

In urma testului făcut de cei de la ambulanta ...

Bună seara !În urma testului făcut de cei de la ambulanta am fost testata pozitiv și trimis răspuns către DSP ,am primit un mesaj de la DSP sa raman în casa pe izolare și sa i-au legătura cu medicul de familie. Întrebarea mea este cine și când trebuie sa-mi elibereze Concediul medical?
Cel mai recent răspuns: Astancai p , utilizator 22:51, 29 Octombrie 2021
Doctorul de familie vă eliberează concediul va fi anunțat de catre dsp
Mulțumesc mult ptr.raspuns ,dar în urma discuție cu medicul de familie ,am fost anunțată ca cei de la DSP trebuie sa primesc concediu medical nu de la dansul !!!nu m-ai înțeleg nimic..

Răduț Magda a scris:

Doctorul de familie vă eliberează concediul va fi anunțat de catre dsp

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

După cât timp primesc ordinul de izolare de la dsp ptr .concediu ... Astancai p Astancai p După cât timp primesc ordinul de izolare de la DSP ptr .concediu medical ?Medicul de familie nu-mi elibereaza concediu medical fără acest ordin..cum ... (vezi toată discuția)
Perioada dintre ziua in care salariatul anunta la dsp aparitia ... dan_cornea@yahoo.com dan_cornea@yahoo.com Perioada dintre ziua in care salariatul anunta la DSP aparitia simptomelor de Covid 19 (fiind anuntat sa stea acasa ca vine ambulanta sa-l testeze) si ziua ... (vezi toată discuția)
Contact indirect covid Anne Georgelin Anne Georgelin Buna ziua, Ce faceti cu angajatii care ai caror copii au intrat in contact cu alti copii testati pozitiv, la scoala ? Ii lasati sa lucreze de-acasa ? ... (vezi toată discuția)