avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... După cât timp primesc ordinul de izolare de la DSP ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

După cât timp primesc ordinul de izolare de la DSP ptr .concediu ...

După cât timp primesc ordinul de izolare de la DSP ptr .concediu medical ?Medicul de familie nu-mi elibereaza concediu medical fără acest ordin..cum trebuie sa procedez?În urma testului făcut de ambulanta la domiciliul meu am fost găsită pozitiva pe 28/10/2021 ,am făcut ambele doze de vaccin din luna mai ...sunt intr-o forma mai ușoară dar oricum nu sunt bine ..Va rog ajutati-ma cu un răspuns ..nu vreau sa-mi pierd locul de munca !mulțumesc mult.
Cel mai recent răspuns: Astancai p , utilizator 10:56, 31 Octombrie 2021
~ Conținut șters la cerere ~
Mesaj mutat:

Mulțumesc mult ptr.raspuns ,dar lucrez de acasă de anul trecut..singurul care este în contact cu mine este soțul meu ,este și el vaccinat ..cei de pe ambulanta a spus ca el nu trebuie sa fie izolat și dacă nu are simptome nu poate sa-i facă testul ...Eu m-am simțit f.rau în schimb și încă am dureri în spate ,piept și tuse continuu ..sper sa primesc de la DSP acea dovada ca să pot trimite și angajatorului o copie ,ptr.ca medicul de familie nu-mi elibereaza nimic pana când nu v-oi ieși din carantina de 14 zile ..
~ Conținut șters la cerere ~
Normal ca am dreptul la concediu medical atâta timp cât sunt pe izolare cu acest nenorociț de virus...!Am chemat ambulanta, am anunțat la serviciu și medicul de familie...DSP știe situația deoarece rezultatul a fost trimis pe loc de cei de la ambulanta către DSP....sper sa nu întârzie cu acea decizie de izolare ptr.concediu medical !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, in cazul in care am un angajat care este testat pozitiv ... florin.hutanu@testergrup.ro florin.hutanu@testergrup.ro Buna ziua, In cazul in care am un angajat care este testat pozitiv Covid-19, am obligatia sa anunt DSP? Ce alte obligatii am in calitate de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, o sa adresez mai multe intrebari legate cam de acceasi ... sole_io sole_io Buna ziua, o sa adresez mai multe intrebari legate cam de acceasi situatie certificatul verde. acum 10 zile avand simtome specifice infectarii ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, mă întâlnesc cu o situație la care nu îi găsesc ... Allexander97 Allexander97 Buna ziua, Mă întâlnesc cu o situație la care nu îi găsesc rezolvare. Mama mea a fost confirmata in 18.10.3 2020 pozitiv cu COVID-19, a primit ... (vezi toată discuția)