avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 678 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Intermediere servicii vopsitorie, tinichigerie și ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Intermediere servicii vopsitorie, tinichigerie și intretinere auto

Bună ziua!

As dori sa ma sfatuiti ce cod CAEN pot sa folosesc pentru intermediere serviciilor de vopsitorie și întreținere reparații auto. Eu sunt cel care întreține relația dintre client și service-ul auto pe toată durata reparatieie, la final clientul plateste direct service-ului si eu ar trebui sa-i facturez service-ului comisionul agreat. Ideea este ca nu găsesc nici un cod caen care sa ma ajute. Dacă m-ați putea ajuta cu un sfat ar fi bine primit.
Va mulțumesc.
Ultima modificare: Sâmbătă, 30 Octombrie 2021
Slw.b, utilizator
Cel mai recent răspuns: Slw.b , utilizator 10:11, 30 Octombrie 2021
~ Conținut șters la cerere ~
Mulțumesc mult.

Voinea Liviu a scris:

4619 Intermedieri in comertul cu produse diverse.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intermediere servicii vopsitorie/intretinere auto danielm88 danielm88 Buna ziua, As dori sa ma sfatuiti ce cod CAEN pot sa folosesc pentru intermediere servicii vopsitorie. Eu organizez inclusiv transportul + intretin relatia ... (vezi toată discuția)
Activitati de intermediere de lucrari Diurpaneus Diurpaneus 1. Va rog sa ma sfatuiti ce cod CAEN se poate folosi pentru activitati de intermediere lucrari. Efectiv, activitatea se refera la identificarea de noi clienti ... (vezi toată discuția)
Factura de prestare servicii in trei???? carabela_anca carabela_anca Ma confrunt cu o situatie un pic ciudata si nu stiu cum sa o tratez. Am un client care doreste o reparatie la un produs. Pentru ca eu nu pot sa ii fac acea ... (vezi toată discuția)