Avans 25% pentru credit imobiliar. Nu am inteles exact legea care va intra in vigoare de la 1 ian 2022 referitoare la imprumutul pentru achizitionarea unei locuinte. Scris asa "În cazul creditelor acordate pentru achiziţia unui imobil care nu este destinat a fi utilizat ca locuinţă pentru folosinţă proprie şi permanentă/continuă a debitorului, limitele prevăzute la alin. (1)-(3) se reduc cu 10 puncte procentuale.". Ce vrea sa spuna cu nu este destinat a fi utilizat ca locuinţă pentru folosinţă proprie şi permanentă ? Ca iau credit pentru sediu firma ? Ca simplu cetatean, nu inteleg aceasta lege. Vreau sa-mi cumpar un apartament cu imprumut la una din banci. Intru la categoria acestei legi ? Multumesc,
Asadar, pentru persoanele care vor sa-si cumpere locuinta pentru "locuit" nu se aplica legea. Nu inteleg pentru cine se aplica ? Pentru cei care o folosesc drept sediu de firma ? Cine mai intra in aceasta categorie ?
Teren pe firma
casa
buna seara!
Am achizitionat un teren prin credit ipotecar pe firma, unde eu si sotul meu suntem unici asociati si administratori. Vrem sa costruim o casa ... (vezi toată discuția)