avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 358 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Poate contractul de drepturi de autor sa tina locul ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Poate contractul de drepturi de autor sa tina locul unui contract de muca?

Poate contractul de drepturi de autor sa tina locul unui contract de munca?

Buna ziua,
Am avut un interviu si viitorul angajator mi-a spus ca nu imi va face contract de munca daca voi lucra part time, ci contract de drepturi de autor. Mi se pare ciudat acest lucru, din timp ce postul era de instructor de programare. Eu nu vad ce treaba are acest job cu drepturile de autor.

De asemenea, nu am inteles prea bine de pe internet daca am sau nu nevoie de firma (Pfa/srl) sau pot face asta si ca persoana fizica.

Faptul ca vor sa imi incheie contract de drepturi de autor in loc de contract de munca ar trebui sa fie un semn ca nu este un loc de munca ok?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:43, 31 Octombrie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu ... contractul de drepturi de autor nu poate sa tina locul unui contract de munca.

Contractul de drepturi de autor poate fi incheiat si cu persoana fizica.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! va rog sa mi spuneți ce drepturi am în situația ... Matei Andrei Constantinescu Matei Andrei Constantinescu Bună ziua! Va rog sa mi spuneți ce drepturi am în situația urmatoare: contractul de munca full time s a modificat în contract de munca part time ( tot pe ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ! m-am confruntat cu urmatoarea situatie:m-am prezentat ... Andy310192 Andy310192 Buna ziua ! M-am confruntat cu urmatoarea situatie:m-am prezentat la un interviu de angajare cu respectiva persoana cu care am stabilit detaliile pentru ... (vezi toată discuția)
Program part-time cu numar de ore lucrate variabil se poate? andravenache andravenache Exista posibilitatea sa ma angajez (ca al doilea job) cu program part-time variabil? Daca da, cum? In ultimele 3 luni, firma la care lucrez de aproape 14 ... (vezi toată discuția)