avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 417 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... PFA IT
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PFA IT

Buna ziua,

As dori si eu sa stiu care sunt modalitatile de a deveni PFA in IT pentru orasul Fetesti, judetul Ialomita.(la Fetesti stau parintii mei)

Eu am buletin de bucuresti si as dori care sunt modalitatile de a a-mi pastra buletinul.

Unde trebuie sa ma duc ca sa-mi declar actul de luare in spatiu.
Cel mai recent răspuns: grandanat , utilizator 14:39, 11 Ianuarie 2010
Nu e nici o legatura intre adresa din buletin si locul unde doriti sa va faceti pfa; pt pfa conteaza adresa sedilului profesional nu domiciliul titularului. Deci in privinta buletinului nu e nici o problema.

Va trebui facut un contract de comodat/inchiriere, etc, cu parintii dumneavoastra, care sa va dea dreptul sa folositi sediul in cauza(domiciliul parintilor). Acel act va fi necesar la registrul comertului unde va trebui sa mergeti ca sa va inregistrati pfa-ul. Daca vreti ca pfa-ul sa fie intregistrat in Fetesti trebuie sa mergeti la registrul comertului din localitatea de resedinta a judetului(adica in Slobozia).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de comodat Any35 Any35 Bună ziua! Vreau să-mi deschid un pfa pentru a închiria un spațiu într-un salon, pentru manichiura. M-am înregistrat la Registrul comerțului și ... (vezi toată discuția)
Preschimbare buletin dupa achizitie imobil in2ition in2ition Buna ziua! Urmeaza sa achizitionez un imobil in capitala dar domiciliul doresc sa il pastrez pe adresa parintilor mei din provincie. Este posibil acest ... (vezi toată discuția)
Infiintare pfa anca_g anca_g Buna ziua! Va rog sa-mi dati un raspuns la urmatoarea intrebare, daca se poate. Pot sa-mi infiintez PFA in orasul in care am domiciliul stabil ... (vezi toată discuția)