avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 687 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună seara, am o întrebare dacă este posibil sa fac ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună seara, am o întrebare dacă este posibil sa fac ceva în ...

Bună seara, am o întrebare dacă este posibil sa fac ceva în cazul în care eu sunt proprietar și fostul este cu drept de abitatie viagera pe contract, el m-a înșelat și acum eu am nevoita sa plec de acolo, și el a schimbat butucul și sta cu actuala. Am vreo șansă să fac ceva.
Ultima modificare: Duminică, 31 Octombrie 2021
Diana Tilihi, utilizator
Cel mai recent răspuns: SANTIER , utilizator 14:32, 4 Noiembrie 2021
cum a ajuns el sa aiba drept de abitatie ? a cui a fost casa?
Am fost iubiți și am luat impreuna în rate la dezvoltator și după câțiva am făcut împrumut eu și am achitat masina și apartamentul, iar când am făcut contractul s-a trecut cu abitatie viagera..iar eu acum am rămas pe afara ca el sta cu noua iubita acolo și a schimbat și butucul, eu nu mai am acces deloc, dar la primărie trebuie sa plătesc.. si la multe altele..
Ultima modificare: Luni, 1 Noiembrie 2021
Diana Tilihi, utilizator
4 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
mai rau de atat, nici ca se putea. el are drept sa stra in casa, dvs nu stati decat cu voia lui, deci,,.nu.
Deci nu pot face nimic în instanta
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
nu prea aveti ce, i-ati dat un drept care v-a lasat pe afara.
Nu aveti motiv sa cereti revocarea acestui drept cat nu produce pagube locuintei.
de vandut, puteti vine, dar doar ce aveti si nu va cumpara nimeni in asemenea conditii.

Alte discuții în legătură

Contract de vanzare cumparare apartament cu clauza abitatie viagera liliana.suciu liliana.suciu Subiect: Contract de vanzare cumparare apartament cu clauza abitatie viagera -am contract de vanzare cumparare apartament , cumparat de la fostul ... (vezi toată discuția)
Trăiesc în concubinaj și avem un copil. În cazul decesului ... Mario's Mario's Trăiesc în concubinaj și avem un copil.in cazul decesului concubinei am drept asupra casei sau neamurile sunt îndreptățite să moștenească?.... ... (vezi toată discuția)
Drept de habitatie mihaioro mihaioro Buna ziua,daca ma poate ajuta cineva cu un raspuns cat mai clar in privinta problemei mele...acum cativa ani bunicul meu mi-a lasat un apartament (act de ... (vezi toată discuția)