avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 851 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Scanare in acelasi timp codul QR al certificatul verde ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Scanare in acelasi timp codul QR al certificatul verde covid?

Buna ziua!

Este cumva obligatoriu ca societatile comerciale, profil productie peleti si agricultura, sa solicite si sa scaneze in acelasi timp codul QR al certificatului verde covid?

Va multumesc!

O zi frumoasa!

Ultima modificare: Luni, 1 Noiembrie 2021
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Florin Cioca , Consilier juridic 12:14, 1 Noiembrie 2021
Buna ziua
Pentru angajati nu este necesara scanarea, iar pentru clienti doar daca aveti ca obiect principal de activitate comercializarea produselor nealimentare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Manual de utilizare in format digital ionutvd ionutvd Buna ziua! Comercializez niste produse electronice importate din China și am o nedumerire. Știu ca legea prevede ca produsul vândut sa fie însoțit de ... (vezi toată discuția)
Adaugare cod caen 4799 - comert cu amanuntul la intreprindere individuala ionel purcaru ionel purcaru Buna ziua la o intreprindere individuala cod caen 4321- lucrari de instalatii electrice, apare o activitate de comercializare materiale sau echipamente ... (vezi toată discuția)
Srld obiect de activitate animis animis Buna ziua, Un SRL_D poate sa aiba ca obiect principal de activitate 4711? Intreb acest lucru deoarece am vazut ca in lege se specifica faptul ca nu poti avea ... (vezi toată discuția)