avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 872 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 adaugare cod caen 4799 - comert cu amanuntul la ...
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

adaugare cod caen 4799 - comert cu amanuntul la intreprindere individuala

Buna ziua
la o intreprindere individuala cod caen 4321- lucrari de instalatii electrice, apare o activitate de comercializare materiale sau echipamente electrice catre client, persoana fizica, societate comerciala sau institutie publica. In acest caz, pentru a functiona legal, este necesar sa am obiect secundar de activitate comert cu amanuntul cod caen 4799 sau alt cod ? precizez ca desfasor activitate doar la client fara sa am un magazin specializat, marfurile vandute se achizitioneaza de la retaileri sau alte magazine de profil pentru revanzare.
Cel mai recent răspuns: ionel purcaru , utilizator 11:25, 14 Noiembrie 2016
ma poate ajuta cineva cu un raspuns ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obiect de activitate secundar -cod caen. teri botog teri botog Buna seara, In situatia in care cod caen -obiect de activitate principa este 4321=Lucrari de instalatii electrice si as vrea sa adaug obiect ... (vezi toată discuția)
Cod caen 4799 ContSters304386 ContSters304386 Buna seara. Daca am ca obiect de activitate secundar \\"Comert cu amanuntul in afara magazinelor, standurilor, chioscurilor si pietelor\\" - cod caen 4799, pot ... (vezi toată discuția)
Ajutor pentru alegerea codului caen szilardkesz szilardkesz Buna ziua, Intentionez sa desfasor inca o activitate decat cea principala si nu stiu care cod caen cuprinde aceasta activitate. Intentionez sa cumpar din ... (vezi toată discuția)