avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 932 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Ce se intampla cu cautiunea?
Discuție deschisă în Executare silită

Ce se intampla cu cautiunea?

Buna ziua,

Am avut un proces de contestare a unei executari silite. Am depus o cautiune asa cum prevede legea. Din pacate, am pierdut. Ce se intampla cu cautiunea depusa?
Ultima modificare: Luni, 1 Noiembrie 2021
Simonique9, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 12:34, 1 Noiembrie 2021
O primiți înapoi la sfârșitul procesului.
Mergeti la.dosar.
In hotarare nu se specifica nimic referitor la cautiune. Este normal?

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

O primiți înapoi la sfârșitul procesului.
Mergeti la.dosar.

în toate cazurile în care s-a respins contestația la executare, indiferent de soluția dată cererii de suspendare a executării silite, cauțiunea nu se mai restituite, ci rămâne indisponibilizată.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

În caz că se admite în parte contestația la executare, ce se întâmplă cu cauțiunea imensă pe care am plătit-o? VictorArditti VictorArditti Pentru suspendarea executarii silite am platit o suma imensa, zece mii de euro. Daca contestatia la executare se admite in parte, ce se intampla cu cautiunea ... (vezi toată discuția)
Cum recuperez banii de pe cautiunea la suspendarea executarii? ContSters277537 ContSters277537 Buna ziua si multumesc pentru ajutorul dat, As dori, trebuie, sa fac tot posibilul, indiferent de situatia cu procesul (ca pierd sau ca voi castiga), ... (vezi toată discuția)
Cautiune leona777 leona777 as vrea sa stiu : daca am platit o cautiune in civil ptr suspendare executare silita, si apoi am pierdut procesul, pot recupera cautiunea, sau nu ? multumesc ... (vezi toată discuția)