avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 527 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua. Am un copil care a făcut 18 ani in ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua. Am un copil care a făcut 18 ani in aprilie 2021,elev ...

Bună ziua. Am un copil care a făcut 18 ani in aprilie 2021,elev la liceu. Din luna mai 2021 până în 1 noiembrie 2021 nu a mai primit alocație deloc. A mers la biroul Ajpis de mai multe ori și i sa comunicat să aștepte acasă până vine alocația. Pe 13 octombrie 2021, am contactat telefonic,acest birou de mai multe ori, timp de o săptămână, până ce a răspuns la telefon, doamna respectiva mi-a spus să trimită copilul online cererea și documentele cerute la adresa de email de la ei și după care se rezolvă. A trimis pe 14 octombrie 2021, și până la 1 noiembrie,nu a primit nici măcar un răspuns.., la telefon sună dar nu răspunde nimeni niciodată. Au trecut 6 luni ,și nimic. Ce trebuie făcut ? Menționez că suntem din Piatra Neamț. Mulțumesc

Alte discuții în legătură

Sesizare ajpis adda001 adda001 Buna ziua! Am implinit 18 ani in septembrie 2020 si incerc de 6 luni sa-mi depun dosarul la AJPIS Ilofv. Studiez la un liceu din Bucuresti si am domiciliul in ... (vezi toată discuția)
Alocatia de stat cristina89ionela cristina89ionela Bună ziua! Nu știu exact unde sa mă adresez așa ca încep cu dvs, în speranța de a primi un răspuns. Sunt mama unui băiețel în vârstă de 1 ... (vezi toată discuția)
Bună seara, pentru elevii care au împlinit 18 ani ,nu se acorda ... ordo ordo Bună seara, Pentru elevii care au împlinit 18 ani ,nu se acorda alocatie de stat pe perioada vacantei de vara? În luna aprilie 2022 ,copilul meu a ... (vezi toată discuția)