avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 506 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... O masina platita de mine la dealer este refuzata la ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

O masina platita de mine la dealer este refuzata la RAR din ...

O masina platita de mine la deailer este refuzata la RAR din cauza ca este imposibil de citit numarul de sasiu pe placuta imprimata.Cu ocazia solicitarii si primirii numerelor rosii ,masina trece in proprietatea mea impreuna ca problema neadmiterii masinii la RAR .Deci am cumparat o masina care nu se poate incrie in circulatie ? Sunt acum proprietar ?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 22:53, 2 Noiembrie 2021
COMPLETARE RAR SPUNE " (1)vehiculul prezintă deficienţe cel puţin la unul dintre următoarele elemente de identificare: număr de identificare, cod şi serie motor, documente din ţara de provenienţă, plăcuţă producător etc.
(2)vehiculul prezintă deficienţe tehnice majore sau periculoase, descrise în planul de operaţii din RNTR-1
(3)prestaţie nefinalizată din cauza cel puţin a unuia dintre următoarele motive: plată neefectuată, necesitate documente suplimentare, necesitate alte operaţiuni la RAR etc "
daca ati platit masina si aveti si factura, sunteti proprietar. numerele rosii nu au nici o legatura

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare motor cu unul identic S.V.K. S.V.K. Salut am 18 ani (detin permis de conducere) si un ford mondeo mk1 din 1995 cu un motor de 1.8 benzina 115 cai,motorul a fost schimbat cu unul identic (cod: ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare masina iulianwizard iulianwizard Buna ziua, Ce posibilitate am sa inmatriculez o masina care nu are seria motor stantata pe motor desi in cartea de identitate apare seria? Am auzit ceva de ... (vezi toată discuția)
Lipsa serie de șasiu Serieee Serieee Buna ziua am o întrebare, am cumpărat o mașina adusă din Germania de la un domn din România la RAR am fost respins din cauza lipsei seriei de șasiu de la ... (vezi toată discuția)