avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua!O cunoștință este însărcinată, și la ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua!O cunoștință este însărcinată, și la locul ...

Bună ziua!O cunoștință este însărcinată, și la locul de munca are pe contract 1500 lei cu tot cu tichete și ii mai da o diferență in mana care nu întra în contract ,însă ea pe lângă asta mai are activ un pfa din care ia salariu brut și plătește impozit o data pe an ,întrebarea mea e dacă POATE CUMULA INDEMNIZATIE SI DE LA LOCUL DE MUNCA ACTUAL SI DE LA PFA?
SI DACA DUPA NASTERE MAI POATE LUCRA PE PFA CHIAR DACA PRIMESTE INDEMNIZATIE?
VA MULTUMESC!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 02:19, 3 Noiembrie 2021
Veniturile din salariu si cele realizate în calitate de pfa întra în calculul indemnizației CCC.

Legea prevede ca , pe durata CCC se pot realiza în decursul unui an calendaristic, venituri supuse impozitului, prin desfășurarea efectivă a unei activități în perioada de concediu, al căror nivel net nu depășește de 5 ori cuantumul minim al indemnizației (n.m., 6250 lei) fara a distinge categoriile de venituri care se pot realiza.
Ultima modificare: Miercuri, 3 Noiembrie 2021
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dețin un cmd(cabinet medicina dentară).pe perioada ccc voi ... ana_maria_purecel@yahoo.com ana_maria_purecel@yahoo.com Dețin un CMD(cabinet medicina dentară).Pe perioada CCC voi primi indemnizația calculata in funcție de încasările pe acest CMD., Dacă pe perioada CCC ma ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. ma aflu în ccc, din care mai am 6 luni pana la reînceperea ... GADP GADP Bună Ziua. Ma aflu în CCC, din care mai am 6 luni pana la reînceperea activității. Doresc sa îmi deschid un PFA mobil, pot pierde indemnizatia și ... (vezi toată discuția)
Venituri din salarii in cic alinutz182000 alinutz182000 1. Buna, va rog sa îmi spune-ți dacă pot realiza venituri din SALARII in urma unui CIM la o alta firma pe perioada cât sunt in CCC a.i. sa îmi păstrez ... (vezi toată discuția)