avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 945 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună Ziua. Ma aflu în CCC, din care mai am 6 luni ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună Ziua. Ma aflu în CCC, din care mai am 6 luni pana la reînceperea ...

Bună Ziua. Ma aflu în CCC, din care mai am 6 luni pana la reînceperea activității. Doresc sa îmi deschid un PFA mobil, pot pierde indemnizatia și dreptul de a ma reîntoarce la serviciu? În cadrul PFA ului doresc sa îmi desfășor activitate de Terapeut Masaj.
Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:14, 7 Decembrie 2021
Legea prevede ca , pe durata CCC se pot realiza în decursul unui an calendaristic, venituri supuse impozitului, prin desfășurarea efectivă a unei activități în perioada de concediu, al căror nivel net nu depășește de 5 ori cuantumul minim al indemnizației (n.m., 6250 lei) fara a distinge categoriile de venituri care se pot realiza.

In speta, puteti deschide un PFA dar veniturile nete/an calendaristic sa nu depaseasca valoarea de 6250 lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, mă aflu în ccc, as dori sa știu dacă pot lucra ... ..sorin, ..sorin, Mă aflu în ccc, as dori sa știu dacă pot lucra că zilier sau part time? (vezi toată discuția)
Buna ziua. momentan nu lucrez, sunt in concediu de crestere copil ... @mihahd1984 @mihahd1984 Buna ziua. Momentan nu lucrez, sunt in concediu de crestere copil cu handicap. Intrebarea mea este daca pot sa realizez venituri in perioada aceasta. Adica ... (vezi toată discuția)
Venituri in ccc Elena@03 Elena@03 Buna seara. Sunt in ccc pana in august si mi-am reluat activitatea la pfa de pe 1.02. 1-Ce venituri maxime pot obtine pana in august? 2- Cum se face ... (vezi toată discuția)