avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 428 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună ziua! Ieri 01.11.2021, la ieșirea dintr-un ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună ziua! Ieri 01.11.2021, la ieșirea dintr-un magazin, în ...

Bună ziua! Ieri 01.11.2021, la ieșirea dintr-un magazin, în condițiile de umezeală (după ploaie) am alunecat pe treptele magazinului și am căzut lovindu-mă destul de rău la spate, în zona bazinului și a omoplatului stâng . Menționez că toată structura era placată cu gresie de interior (lucioasă). Aș dori să-mi spuneți dacă pot ridica pretenții de despăgubire din partea patronului. Vă mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: gabriela_iurascu , utilizator 09:29, 10 Noiembrie 2022
Puteti avea pretentii dar era bine să fi chemat salvarea la locul incidentului,să fi sesizat imediat conducerea în scris,mail,verbal să aveti martori care au asistat la incident ,acte medicale etc.Mergeti la un av să vă spună ce puteti sa obțineți,nu suntem în filmele cu avocați americani unde despăgubirile sunt de sute de mii,milioane de USD.
Buna ziua! Ati rezolvat ceva legat de accident?

Marian GCT a scris:

Bună ziua! Ieri 01.11.2021, la ieșirea dintr-un magazin, în condițiile de umezeală (după ploaie) am alunecat pe treptele magazinului și am căzut lovindu-mă destul de rău la spate, în zona bazinului și a omoplatului stâng . Menționez că toată structura era placată cu gresie de interior (lucioasă). Aș dori să-mi spuneți dacă pot ridica pretenții de despăgubire din partea patronului. Vă mulțumesc anticipat!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dupa cat timp poti da o firma in judecata Simona28 Simona28 Revin cu o problema pe care am postat-o recent, legat de o clienta care a cazut la mine in magazin, impiedicandu-se de o placa de gresie sparta....incidentul ... (vezi toată discuția)
Am alunecat în magazin, iar acum am piciorul în ghips. am foarte mult de pierdut la locul de muncă din cauza asta, credeți că ar trebui să acționez în judecată magazinul? ContSters452633 ContSters452633 Buna seara! Acum cateva zile am cazut in magazin, deoarece afara ploua, iar la intrarea in magazin nu era niciun covor pe care clientii sa se poata sterge. In ... (vezi toată discuția)
Nerespectarea tranzactiei la divort ZZLLAA ZZLLAA In tranzactia de divort s-a inclus si pensia ptr minor de 5000Euro........pana la majorare........binenteles judecatoarea nu a cerut atunci acte doveditoare ... (vezi toată discuția)