avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 400 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna ziua, As vrea sa stiu unde sunt publicate/postate ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna ziua, As vrea sa stiu unde sunt publicate/postate online ...

Buna ziua,

As vrea sa stiu unde sunt publicate/postate online Ordinele semnate de ministrii din tara noastra ?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: CMC17 , utilizator 15:28, 2 Noiembrie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua!

În monitorul oficial si pe site-ul guvernului.

Cu stimă
Ultima modificare: Marți, 2 Noiembrie 2021
Sebastian Simon, Avocat
Bună ziua!

Vă mulțumesc pentru răspuns.
În Monitorul Oficial partea I ?

Care este secțiunea unde pot fi consultate ordinele pe Guvernul României?

Cu deosebită considerație

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lamuriri legislative - ce lege prevede ca ordinul ministrului trebuie publicat in m.of.? atenahex atenahex Buna ziua. Exista vreo lege prin care se stipuleaza ca orice Ordin de Ministru trebuie publicat in Monitorul Oficial? (vezi toată discuția)
Modificari aplicate formularisticii prescrise prin norme metodologice Caramatescu Adrian Caramatescu Adrian [b]Caz concret: [/b] Unei societati comerciale dezvoltatoare de software, in cazul de fata: solutie software pentru emiterea documentatiilor de urbanism, in ... (vezi toată discuția)
Norma pfa domeniu it 2012 alex_83 alex_83 Buna ziua, Va rog frumos sa ma lamuriti si pe mine cu urmatoarea problema, intrucat de anul acesta codul caen 6201 (obiecul principal de activitate al ... (vezi toată discuția)