avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1113 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... De curand am aflat ca o persoana cu care colaboram ma ...
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

De curand am aflat ca o persoana cu care colaboram ma fura de ...

De curand am aflat ca o persoana cu care colaboram ma fura de foarte mult timp.
Acum, prea multe din punct de vedere legal nu am ce sa-i fac, pentru ca firma nu este in romania si costurile de judecata, depasesc posibilitatile de plata ale acelei persoane.
este vorba despre un magazin online in afara romaniei.
Persoana respectiva ma taxat de vre-o 25.000$ pentru niste servicii pe care nu le-a prestat niciodata.
Sunt anumite grupuri de facebook in care se discuta strategii si tot felul de informatii utile legate de acest business.
Acum, daca eu fac fotografii cu dovezi ca aceasta persoana a primit prin paypal sumele respective si ale discutiilor pe whatsapp prin care sa fac dovada ca am fost escrocat cu scopul de-ai atentiona is pe altii sa se fereasca de acest individ, eu pot fii incriminat in vre-un fel?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA" , Avocat 18:46, 27 Noiembrie 2021
Buna ziua,

Puteti depune o plangere penala, sub aspectul savarsirii infractiunii de inselaciune.

Va puteti adresa si autoritatilor din statul unde isi are sediul societatea care trebuie sa va presteze respectivul serviciu.

In prealabil initierii acestor demersuri, puteti transmite o notificare, conceputa de un avocat, care trebuie tradusa de catre un traducator autorizat.

Este adevarat faptul ca demersurile sus enuntate sunt anevoioase si discutabile,insa le puteti demara, pentru a observa parcursul si rezultatul acestora.

Detineti dovezi care atesta plata unor servicii, precum si conversatii purtate prin intermediul aplicatiei mobile " WHATSAPP".

Lecturati atent termenii si conditiile de utilizare a site-ului unde este deschis respectivul magazin on-line.

Documentul intitulat "TERMENI SI CONDITII " reprezinta contractul incheiat la distanta, fara prezenta fizica, simultana, a partilor.

Ultima modificare: Sâmbătă, 27 Noiembrie 2021
CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA", Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tentativă de a fi fraudat în urma unui anunț de vânzare pus pe olx: ar trebui să anunț autoritățile? Și pot da în judecată persoana respectivă pentru daune morale? andrei227 andrei227 buna ziua, as vrea sa stiu ce ar trebui sa fac in urmatoarea situatie, am pe OLX un anunt ca vand un obiect, si am primit mesaj de la cineva din croatia ca ... (vezi toată discuția)
Inselatorie online pe site de dating DumitrescuFlorian DumitrescuFlorian Buna ziua, in primul rand doresc sa va salut si sa va multumesc pentru activiatea de consiliere pe care o desfasurati in cadrul acestui forum. In al doilea ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, recent am discutat pe mesaje cu o fata…prima oara ... Mike Oldfield Mike Oldfield Buna ziua, recent am discutat pe mesaje cu o fata…prima oara pe whatsapp apoi pe instagram…mi-a trimis filmulete erotice..dupa care..eu am cedat..si am ... (vezi toată discuția)