avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 352 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Conectare case de marcat.
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Conectare case de marcat.

Buna ziua!
- am o societate care a avut 2 puncte de lucru ( magazine alimentare), in cursul lunii august a inchis un punct de lucru
- s-a mers la registrul comertului. la finante, s-a intocmit F4105
( contabil) si apoi F4105 + recipisa+ dovada inchiderii pt lucru service case marcat toate in luna august
- lunar ( sept) s-a intocmit F 4109 pt casa de marcat de la punctul inchis
- acum in noiembrie trebuie sa conectez si aceasta casa de marcat la MF-ANAF?!
mentionez ca doresc sa nu o mai folosesc niciodata aceasta casa de marcat!!
multumesc pt ajutor
Ultima modificare: Marți, 2 Noiembrie 2021
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Deschiderea unui magazin Andreea-Adriana Andreea-Adriana Buna ziua, as dori sa stiu si eu care sunt pasi de urmat pentru a deschide un magazin cu produse nealimentare. Actele firmei sunt gata am si gasit spatiul ... (vezi toată discuția)
Inregistrare casa de marcat lavloresz lavloresz Buna ziua, Tocmai astept sa imi iasa actele de la Registrul Comertului al Srl-ului infiintat cu 2 asociati, respectiv eu si mama.Activitatea principala este ... (vezi toată discuția)
Comert in targuri si oboare andymury andymury Am un SRL, cu obiectul principal de activitate Baruri si alte activitati de comercializare... (cod caen 5630), am certificatul constatator pentru punct de ... (vezi toată discuția)