avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 539 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... Materiale sau obiecte de inventar
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

Materiale sau obiecte de inventar

Bună ziua,
Imi puteţi spune unde se încadrează un dozator de sapun lichid cu senzor cu o valoare de peste 150 lei la materiale sau la obiecte de inventar.
Vă mulţumesc
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 15:49, 3 Noiembrie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Gasiti informatii utile aici: [ link extern ]
Obiectele de inventar se inregistreaza pana la valoarea de 2.500 lei/ bucata. Peste aceasta valoare vorbim de mijloace fixe.
Întrebarea era dacă dozatorul de sapun lichid cu senzor cu o valoare de peste 150 lei se poate înregistra la materiale consumabile
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Si am mentionat ca este obiect de inventar nu material consumabil.
La pretul respectiv banuiesc ca nu schimbati de fiecare data dozatorul cand se goleste rezervorul de sapun. La materiale treceti incarcatura dozatorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

S-a aprobat modificarea valorii de intrare a mijloacelor fixe? carmen.neaga carmen.neaga S-a aprobat modificarea valorii de intrare a mijloacelor fixe de la 5000 lei? (vezi toată discuția)
Sistem fotovoltaic ca mijloc fix living.architecture.ro living.architecture.ro buna ziua , o societate a achizitionat un sistem fotovoltaic va rog unde se incadreaza ca si mijloc fix? multumesc frumos (vezi toată discuția)
Material consumabil sau obiect de inventar, urgent va rog. rodia rodia Achizitionarea de fete de masa (40 buc.), pt.un bar cum se inregistreaza ca obiecte de inventar sau materiale consumabile? Multumesc anticipat! (vezi toată discuția)