avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1032 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită am o poprire pe veniturile din pensie,iar de curand am ...
Discuție deschisă în Executare silită

am o poprire pe veniturile din pensie,iar de curand am cerut ...

am o poprire pe veniturile din pensie,iar de curand am cerut sa primesc pensia in cont bancar nu prin posta.Ce trbuie sa fac pentru a evita o dubla retinere in cazul in care executorul trimite si bancii poprire pe cont ?

Alte discuții în legătură

Executarea silita, poprirea pdn38 pdn38 cum se procedeaza cand primesiti o instiintare ,cu titlu executoriu de poprire pe comturi .beneficiez de pensie pe caz de boala cu grad de handicap grav. ... (vezi toată discuția)
Din ce venituri poate o banca sa te execute? mihaela273 mihaela273 buna ziua! pana acum am avut o poprire pe salariu pentru un credit neonorat( in franci!!) .voi iesi la pensie in aceasta luna si probabil, peste ceva timp voi ... (vezi toată discuția)
Poprire andreeasebi88 andreeasebi88 Buna ziua am primit un plic de la un birou executor cu proprire pe venituri in care scrie ca vor fi oprite sumele care intra la anumite bănci. În cursul ... (vezi toată discuția)