avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 909 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua, As avea nevoie de indrumarea dvs intr-o ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua, As avea nevoie de indrumarea dvs intr-o speta si apelez ...

Buna ziua,
As avea nevoie de indrumarea dvs intr-o speta si apelez la bunavointa si profesionalismul dvs.
Oficial sunt in concediu de crestere copil, iar din cate stiu, legea CCC imi permite sa beneficiez si de alte venituri pe langa indeminizatie in limita a 6.500 lei net pe an.
Intentionez sa-mi fac un PFA si as dori sa stiu daca ma aflu in posibilitatea de a pierde/suspenda indemnizatia de crestere copil?
Legea PFA-ului imi acorda dreptul de administrator, dar nu si de angajat? Ceea ce inseamna ca indemnizatia nu se coreleaza cu veniturile din PFA?

Va multumesc anticipat,
Daniel
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:33, 4 Noiembrie 2021
Va veti afla in situatia de a pierde/suspenda indemnizatia de crestere copil, numai daca veti realiza venituri mai mari de 6.500 lei net pe an.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa in timpul concediului de crestere a copilului irina69 irina69 As dori sa intreb daca atunci cand esti in concediu de cresrere copil pana la 2 ani, poti obtine venituri de la un PFA , care este deschis pe numele tau, sau ... (vezi toată discuția)
Dețin un cmd(cabinet medicina dentară).pe perioada ccc voi ... ana_maria_purecel@yahoo.com ana_maria_purecel@yahoo.com Dețin un CMD(cabinet medicina dentară).Pe perioada CCC voi primi indemnizația calculata in funcție de încasările pe acest CMD., Dacă pe perioada CCC ma ... (vezi toată discuția)
Sunt in concediu de cresterea copilului, si vrea sa va intreb ... Dan_23_ro@yahoo.com Dan_23_ro@yahoo.com Sunt in concediu de cresterea copilului, si vrea sa va intreb daca pot avea si calitate de administrator intr o firma. Multumesc (vezi toată discuția)