avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 600 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... buna ziua, dupa primirea deciziei de pensionare ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

buna ziua, dupa primirea deciziei de pensionare anticipata partial ...

buna ziua, dupa primirea deciziei de pensionare anticipata partial pana la incetarea contractului de munca am mai continuat sa muncesc inca 10 (zece) luni iar la momentul pensionarii am primit prin CCM un nr. de salarii pentru care au fost retinute si varsate la bugetul de stat toate taxele legale (asigurari sociale, asigurare de sanatate, impozit pe venit).Odata cu depunerea deciziei privind incetarea contractului individual de munca, am depus si o adeverinta care cuprinde venituri si sporuri care nu au fost inscrise in cartea mea de munca si pentru care au fost retinute si achitate sumele aferente acestor venituri, precum si o adeverinta cu inscrisuri care dovedesc continuarea activitatii cu inca 10 luni.Am solicitat in scris la casa de pensii sa adauge si lunile lucrate pana la incetarea raportului de munca si sa ia in considerare adeverinta de venit care nu este inscris in cartea de munca (premii, sporuri, al 13-lea salar, etc. ) si sa recalculeze nr total de puncte realizat.Mi s-a comunicat ca am primit un adaus de 2 lei fata de suma calculata in decizia de pensionare iar vechimea totala a ramas tot 42 ani, 1 luna si 10 zile chiar daca am mai muncit inca 10 luni de la data primirii deciziei.Normal nu ar trebui adaugate si cele 10 luni? adica un total de 42 ani, 11 luni, 10 zile? cu stima,

Alte discuții în legătură

Dosar de pensionare kittybutnariu kittybutnariu Buna ziua, Am un salariat care doreste sa se pensioneze. II voi completa adeverinta privind sporurile si ii voi da cartea de munca in original. Intrebarea ... (vezi toată discuția)
Cumul pensie cu salariu (companie privata) b26ddg b26ddg Buna ziua, am 59 ani si 4 luni si incepand cu 27 mai 2020 indeplinesc conditiile de iesire la pensie la limita varsta, luand in considerare cei 8 ani de lucru ... (vezi toată discuția)
Raspuns -urgent pensionare FREDU FIN FREDU FIN Mama a primit ieri decizia de pensionare , a avut lucrati 40 de ani si 7 luni - stagiu complet de cotizare, pensionare la limita de varsta ! 1. pe ... (vezi toată discuția)