avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 509 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua . Poate fi considerata ca fiind primita ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua . Poate fi considerata ca fiind primita d.p.d.v .juridic ...

Buna ziua . Poate fi considerata ca fiind primita d.p.d.v .juridic o somatie de la un executor lasata in cutia postala fara a-mi fi inmanata personal ?
Da,executorul poate să lase notificarea,somatia în cutia poștală sau să o afișeze incheind un proces verbal în acest sens.Discutati cu un av ce variante aveti,nu , inventati'dvs motive de care să ,,vă luați"nu va ajuta cu nimic.Aveti alte cai procedurale dacă e cazul ..
Ultima modificare: Miercuri, 3 Noiembrie 2021
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
Cum poate fi dovedit faptul ca am primit notificarea, atat timp cat procesul verbal poate fi intocmit si la birou de cel care avea obligatia de a-mi comunica actul. Ce credibilitate poate avea. Eu cred ca in mod normal curierul trebuie sa lase in cutia postala doar o hartie in care sa te atentioneze ca ai corespondenta iar, pentru ca nu ai fost gasit la domiciliu, sa te prezinti la sediul societatii de curereiat sa o .ridici
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Justiția nu functioneaza cum va imaginati dvs,executorul este persoana abilitată pt a face demersul respectiv.In logica asta nu s ar realiza nici citarea în instanța,nici comunicarea hotărârilor judecătorești etc.Daca
aveti o problema va adresati unui a,vocat pt a vedea dacă există motive de nelegalitate a executării silite care pot face obiectul unei contestații la executare,nu le inventati dvs..

Problema este de incadrare in termenul de efectuare a contestatiei., deoarece eu nu am avut cunostinta de inceperea executarii silite, ne primind nici un act in acest sens, nici in cutia postala si nici altcumva, afland despre aceasta in momentul in care am observat ca mi-au fost retinuti bani din contul bancar, cand trecuse deja cca 2 luni de la infiintarea popririi pe pensie. Motive de nelegalitate sunt destul de multe, dar in situatia in care am iesit din termenul de contestatie a executarii, ce pot sa fac, din moment ce Dv. spuneti ca se considera comunicate actele de executare prin motivarea ca au fost depuse in cutia postala .Unde este dreptul meu la aparare, daca instanta imi respinge contestatia pentru tardivitate ?
Nu stiu de ce tot ma trimiteti la avocati, daca asi fi avut bani nu m-asi fi adresat acestei platforme, ma duceam sa consult un avocat . Nu stiu cum sunteti Dv., dar faptul ca raspundeti la intrebarile oamenilor denota ca aveti un suflet bun, nu precun alti avocati care si pentru a raspunde la buna ziua cer bani .

Alte discuții în legătură

Executare silita coplatitor credit lucia horhoiu lucia horhoiu buna ziua ,am problema si anume :in perioada cand am fost casatorita(acum sunt divortata)sotul meu a contractat un credit la care am semnat ca si ... (vezi toată discuția)
Ma confrunt cu urmatoarea problema : in urma unei hotarari judecatoresti ... Vinicius20 Vinicius20 Ma confrunt cu urmatoarea problema : In urma unei hotarari judecatoresti ramase definitive, au fost stabilite obligatii de plata ale mele catre un ... (vezi toată discuția)
Incuviintare executare silita impotriva unui alt debitor DavidF DavidF Buna ziua, Din pacate sunt in situatia de a fi executat silit in urma unui partaj (succesiune) in care am fost implicati 3 mostenitori. Eu m-am inteles cu ... (vezi toată discuția)