avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună! Sunt angajată de 2 săptămâni la KFC pe ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună! Sunt angajată de 2 săptămâni la KFC pe postul de casier. ...

Bună! Sunt sngajată de 2 saptămâni la KFC pe postul de casier. Problema mea este că a aparut o oportunitate, respectiv, un schimb de experiență prin programul Erasmus de o săptămână în Cipru. Aș vrea să știu dacă îmi pot lua 6 zile concediu fără plată sau să cer zile libere cu recuperare. Îmi este teamă de reacția angajatorului. :(
Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Concediu medical în week-end Dorina71 Dorina71 Bună ziua!am lucrez la o firma unde este activitate 7 zile 7.,având doua zile libere în cursul săptămânii. Am lucrat luni și marți, miercuri și joi ... (vezi toată discuția)
Cum calculez salar si plata concediu? papic papic un angajat a beneficiat de 7 zile concediu de odihna pe luna ianuarie, tot ianuarie a lucrat 192 de ore, angajatul lucreaza pe ture de noapte cate 12 ore ... (vezi toată discuția)
Program inegal ValentinC79 ValentinC79 Lucrez intr-o companie care are program continuu, in 3 schimburi 7 zile pe saptamana. In CM este specificat program inegal de lucru, conform graficului afisat ... (vezi toată discuția)