avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 990 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Intrebare ipoteca
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Intrebare ipoteca

Buna ziua! Am o intrebare. As vrea sa cumpar de la cineva o proprietate. As vrea sa stiu daca se poate proceda in felul urmator:

- eu nu voi plati initial nimic pe proprietate cu clauza contractuala ca in 12 luni ma oblig sa achit integral proprietatea deci o ipoteca

- se poate sa vand in timpul cat am ipotecata proprietatea? Sa achit suma catre cel care mi-a vandut imobilul si sa se ridice ipoteca in aceeasi zi?

Multumesc!

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am o proprietate de vanzare (o casa), am gasit si ... MihaiP. MihaiP. Buna ziua, Am o proprietate de vanzare (o casa), am gasit si un cumparator, insa acesta imi cere sa procedam in felul urmator: vrea sa-mi dea o suma de bani ... (vezi toată discuția)
Cumparare apartament de la dezvoltator construit prin credit bancar Nyykk Nyykk Buna ziua, vreau sa cumpar un apartament nou, deci de la dezvoltatori. In majoritatea cazurilor intanite, constructorii au ridicat imobilele cu credit bancar. ... (vezi toată discuția)
Conditie anulare contract de vanzare-cumparare imobil cu ipoteca RussianPapi RussianPapi Buna ziua. Doresc sa cumpar un imobil ce are urmatoarea clauza contractuala mentionata, imobil ce se afla in situatia in care nu s-a efectuat de catre actualul ... (vezi toată discuția)