avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 432 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună ziua! Am o întrebare și poate pot fi ajutat de ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună ziua! Am o întrebare și poate pot fi ajutat de cineva.Masina ...

Bună ziua!
Am o întrebare și poate pot fi ajutat de cineva.Masina înmatriculată în alt județ pe numele tatălui meu,eu locuiesc într-un alt județean și circul doar pe drumurile județene.In contextul actual ,este voie de rovinieta?
Va mulțumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Conteaza domiciliul la obligativitatea rovignietei? mara88 mara88 Locuiesc in orasul Voluntari,judetul Ilfov, si as dori sa stiu daca, pentru a circula pe DN2- Sos, Afumati, care strabate acest oras, am nevoie de ... (vezi toată discuția)
Notificare fisc - lipsa rovinieta masina vanduta adina_miu adina_miu Buna ziua, Anul trecut in octombrie 2013 am vandut o masina, am facut toate actele necesare la circa financiara. La 2 luni mi-am cumparat alta masina, la ... (vezi toată discuția)
Inmatriculari Jorge89 Jorge89 Ziua buna! Imi cer scuze daca nu am postat unde trebuie dar nu am stiut exact unde. Si cum nu am gasit nici un raspuns concret nicăieri sper sa ma ajutati ... (vezi toată discuția)