avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 550 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Conteaza domiciliul la obligativitatea rovignietei?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Conteaza domiciliul la obligativitatea rovignietei?

Locuiesc in orasul Voluntari,judetul Ilfov, si as dori sa stiu daca, pentru a circula pe DN2- Sos, Afumati, care strabate acest oras, am nevoie de rovignieta.Ma refer la portiunea de drum din oras...spre exemplu daca merg la Metro Voluntari.
Faptul ca am domiciliul in Ifov si masina inmatriculata tot in Ilfov nu imi da dreptul sa circul in tot judetul fara rovignieta, chiar si pe drumuri nationale?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 00:05, 16 Mai 2011
Nu are relevanta ca detineti domiciliul in Ilfov,masina inmatriculata in Ilfov privitor la obligatia de a fi posesor de rovineta in situatia deplasarii pe drumurile nationale
Numai in localitatea de domiciliu sau resedinta, puteti circula fara . Cum ati iesit din localitate, aveti nevoie de rovinieta
Ultima modificare: Duminică, 15 Mai 2011
ContSters122901, utilizator
Pe orice DN aveti nevoie de rovinieta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda rovinieta nicom70 nicom70 n data de 06.04.2011 am primit un PV de la CNADNR in care mi comunica faptul ca la data de 27.10.2010 ora 06.42 am fost surprins de aparatele CNADNR pe DN4 km ... (vezi toată discuția)
Este obligatorie rovinieta pe un drum national care trece printr-o localitate? sebastians sebastians Buna ziua, Daca ma poate ajuta cineva cu un raspuns la urmatoarea intrebare : Este obligatorie rovinieta pe un drum national, daca DN-ul trece printr-o ... (vezi toată discuția)
Drumuri nationale/europene in interiorul localitatilor? ionelazibi_94 ionelazibi_94 am fost oprit de politie si mi-a fost intocmit pv de contraventie pentru ca circulam cu luminile stinse si nu aveam nici rovinieta.ma aflam in interiorul ... (vezi toată discuția)