avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 911 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... Bună ziua. Am ieșire din indiviziune și am luat și ...
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

Bună ziua. Am ieșire din indiviziune și am luat și un expert ...

Bună ziua. Am ieșire din indiviziune și am luat și un expert parte, ptr a fi sigura de raportul de expertiza făcut de expertul numit de instanta. Expertul numit a depus Raportul de expertiza la instanta dar nu a fost semnat și de expertul parte. Am luat legătura cu domnul expert și îmi spune ca v-a depune după ce îl primim pe cel oficial. Va rog domnilor experți să-mi spuneți, nu este deja târziu după ce da instanta termenul ptr studiul raportului sa depună și experțul meu parte raportul de expertiza făcu de dumnealui? Din câte știu eu trebuia sa lucreze împreună sau sa facă opinie separata pana la data procesului, nu după ce se da termen ptr studiul raportului. Va mulțumesc frumos!
Ultima modificare: Joi, 4 Noiembrie 2021
mariaiord, utilizator
Cel mai recent răspuns: mariaiord , utilizator 19:24, 4 Noiembrie 2021
La termenul dat de instanta pentru studiu raport de expertiza, expertul parte trebuie sa aiba raportul sau depus.
Instanta analizeaza toate documentele o data.
Imi este neclar daca expertul parte a participat la expertiza. Daca da, a avut la dispozitie aceleasi documente ca expertul desemnat si nu are nicio scuza ca nu a depus raportul la primul termen dat de instanta pentru depunere raport de expertiza.
Daca deja l-ati platit, posibil sa va fi pacalit.
Mulțumesc frumos! Domnul expert parte a participat la expertiza de la fata locului. A fost și plătit. Îmi spune ca v-a depune obiecțiuni după ce primim raportul de expertiza de la instanta! Cu siguranță am fost păcălita. Mulțumesc din suflet!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Expertiză contabilă judiciară daniro1991 daniro1991 Buna ziua, Am avut nevoie ca învinuit de ajutorul unei expertize contabile judiciare în cadrul unui proces penal (aceasta fiind aprobata de judecător) ... (vezi toată discuția)
Accident rutier georgel12 georgel12 buna seara...pe data de 28.04.2012,am avut un accident de circulatie...circulam pe un drum cu prioritate,avand in auto inca 3 persoane...intr-o intersectie,un ... (vezi toată discuția)
Obiectiuni impotriva raportului de expertiza Artigas Artigas Buna ziua.As vrea sa stiu care este procedura de urmat in cazul in care am obiectii in legatura cu concluziile raportului de expertiza?Expertul este obligat sa ... (vezi toată discuția)