avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 352 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire cont firma pentru datorii administrator
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire cont firma pentru datorii administrator

Buna ziua,
Pentru ca am restante la impozit, ca persoana fizica, primaria mi-a emis poprire atat pe contul personal cat si pe cel al firmei pe care o detin. Este legal? Pot contesta poprirea facuta pe conturile firmei cu sanse de a o anula? Multumesc!
Ultima modificare: Joi, 4 Noiembrie 2021
citiasi, utilizator

Alte discuții în legătură

Inceput de dovada scrisa - valabilitate in instanta floricica100 floricica100 Am imprumutat bani unei persoane.Am o hartie semnata si stampilata pentru imprumutul pe firma si o hartie doar semnata pentru persoana fizica-fara martori sau ... (vezi toată discuția)
Se poate executa silit o persoana juridica (firma) sau bunurile/conturile detinute de aceasta pentru o datorie facuta pe persoana fizica? mihaibanica mihaibanica Buna ziua, pentru a fi mai exact: eu detin o firma cu bunuri si cont la banca. Pe persoana fizica am acumulat o datorie la un operator de telefonie mobila, iar ... (vezi toată discuția)
Executare silita kulymen kulymen În urma hotărâri judecătorești definitive am de recuperat 7000 euro daune morale și materiale de la o persoana. Am dat la executor pentru recuperarea ... (vezi toată discuția)