avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Se poate executa silit o persoana juridica (firma) sau ...
Discuție deschisă în Executare silită

Se poate executa silit o persoana juridica (firma) sau bunurile/conturile detinute de aceasta pentru o datorie facuta pe persoana fizica?

Buna ziua, pentru a fi mai exact: eu detin o firma cu bunuri si cont la banca. Pe persoana fizica am acumulat o datorie la un operator de telefonie mobila, iar acum ma tot urmaresc niste "recuperatori" de la o firma de recuperare de datorii. Intrebarea mea este urmatoarea: daca cei de la firma de recuperare ma dau in judecata ca persoana fizica si castiga procesul (ceea ce e foarte probabil), imi pot executa silit firma (persoana juridica) si bunurile/conturile detinute de firma, eu fiind unic asociat si administrator in acea firma? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: mihaibanica , utilizator 02:36, 14 Martie 2013
Nu pot popri conturile firmei si nici bunurile firmei. Ei vor urmari doar veniturile dumneavoastra personale obtinute din firma.
Va multumesc pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executarea silita PopClaudiaSimona PopClaudiaSimona Buna ziua. As dori o lamurire in ceea ce priveste creditele bancare. Am credit ipotecar luat pe persoana fizica ce nu va fi achitat . Se va ajunge la ... (vezi toată discuția)
Se poate executa silit o persoana juridica pentru o datorie acumulata de o persoana fizica? 12qw 12qw Buna ziua, as dori sa stiu daca pentru o datorie acumulata la un operator de telefonie mobila o firma de recuperari debite gen Kruk sau TopFactoring poate sa ... (vezi toată discuția)
Executare creanta cristina-popescu cristina-popescu Buna ziua, Am luat in urma cu 4 ani un credit de nevoie personale in valoare de 9.000 euro fara garantii si fara alti giranti. Ramanand fara job, in luna ... (vezi toată discuția)