avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Corespondenta adresa gresita
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Corespondenta adresa gresita

Buna ziua! In 2017 am achizitionat un apartament de la o persoana fizica. Aceasta detine si o firma care avea sediul inscris pe apartament(acest lucru l-am aflat dupa ce am inceput sa primim corespondenta pentru acea firma). La inceput, de fiecare data cand avea corespondenta, fie pe persoana fizica sau pe firma, anuntam fostul proprietar sa vina sa si-o ridice, promitand de fiecare data ca isi va muta sediul firmei la alta adresa. Au trecut 5 ani de atunci si fostul proprietar nu a facut nimic in acest sens. In continuare primim popriri si executari silite pe firma respectiva. Pot face eu ceva sa nu mai primim aceasta corespondenta? M-am saturat sa fac pe secretara sau sa imi pierd timpul returnand plicuri executarilor judecatoreati. Daca arunc corespondenta pot fi trasa la raspundere in vreun fel?
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 17:33, 5 Noiembrie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti sesiza Registrul comertului si ANAF, in scris, cu confirmare de primire (prin posta) despre schimbarea proprietarului si explicati situatia existenta. Atasati documente in copie dupa act proprietate, carte de identitate, etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sediu firme intr-un apartatment fara acordul proprietarului dana_b1702 dana_b1702 In urma cu cateva zile pe adresa mea de domiciliu au sosit 2 plicuri de la Administratia Finantelor Publice pentru 2 societati care au sediul in apartamentul ... (vezi toată discuția)
Modificare sediu companie din domiciliul meu vladk2k vladk2k Salutari. In apartamentul in care stau (proprietate a tatalui meu) a fost infiintata in urma cu 6 ani o firma, persoana care a infiintat firma avand un ... (vezi toată discuția)
Sediu social la domiciliul unui tert maneki maneki Buna ziua, Urmeaza sa achizitionez o locuinta. Proprietarii actuali, au o firma si sediul social este trecut la adresa apartamentului pe care-l voi cumpara ... (vezi toată discuția)