avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1443 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Lucrez două zile (22 h) cu una liberă , salariul net ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Lucrez două zile (22 h) cu una liberă , salariul net este de ...

Lucrez două zile (22 h) cu una liberă , salariul net este de 2500 , patronul a spus că doar așa ies bine la ore , îmi puteți spune daca este ok cu acest program ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 03:23, 5 Noiembrie 2021
Am calculat pentru 3 săptămîni pentru a crea un caz similar cu al dumneavoastră.

În cazul unui program cu normă întreagă 8 ore pe zi, 5 zile pe săptămînă, gradul de ocupare este de 120 : 504 = 0,24.

În cazul unui program cu normă întreagă 8 ore pe zi, 5 zile pe săptămînă și cu încă maxim 8 ore suplimentare permise de lege gradul de ocupare este de 144 : 504 = 0,29.

În cazul dumneavoastră gradul de ocupare este 154 : 504 = 0,31. Deci, programul depășește maximul stabilit de Codul muncii. In plus, trebuie să se asigure și repausul săptămînal de minim 48 ore.

Daca după două ture, a treia ar avea două zile libere, totul ar fi in limitele legii.

În c .i.m. care este durata timpului de munca?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evidentierea pontajului de tip 12/24. alexandru777 alexandru777 Buna seara, Va rog respectuos sa ma lamuriti cu privire la urmatoarele particularitati de completare a pontajului pentru 12 cu 24, program de lucru intre ... (vezi toată discuția)
Plata zilelor de sambata si duminica delles delles Am un program de lucru de 6 zile lucratoare si 2 libere si cand prind sambata si duminica la salariu mi se mai adauga un spor de 15%, vreau sa stiu si eu daca ... (vezi toată discuția)
Repaus saptaminal si sarbatori legale herminav herminav Buna ziua, 1. Repausul saptaminal este de 48 ore consecutive (simbata si duminica), insa in desfasurarea activitatii societati este necesara prezenta la ... (vezi toată discuția)