avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 937 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua! Sunt cadru didactic la liceu. La 1 ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua! Sunt cadru didactic la liceu. La 1 septembrie 2022 ...

Buna ziua!
Sunt cadru didactic la liceu. La 1 septembrie 2022 indeplinesc conditiile de iesire la pensie la limita de varsta. Daca mai vreau sa raman in invatamant si sa nu depun decizia de pensionare, am dreptul sa imi extind activitatea cu inca 3 ani, conform normelor in vigoare. Intrebare: Daca dupa un an de la aceasta prelungire nu mai vreau sa imi continui activitatea si sa raman la pensie, cu toate ca optasem pentru prelungirea cu 3 ani a activitatii, se poate? Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Continuarea activitatii pana la 70 ani pentru cadre didactice Bianca_123 Bianca_123 Sunt cadru didactic și doresc să îmi continui activitatea prin cerere anuală până la vârsta de 70 ani, conform noii legi a învățământului ... (vezi toată discuția)
De ce în învățământul universitar s-a dat lege sa nu mai ... Ivan Vintilica Ivan Vintilica De ce în învățământul universitar s-a dat lege sa nu mai lucrezi ca profesor după ieșirea la pensie si6 în învațămantul gimnazial și ... (vezi toată discuția)
Pensie toadermaria toadermaria BUNA SEARA!SUNT INVATATOARE.IN IAN.2014 IMPLINESC 60 DE ANI. VREAU SA LUCREZ INCA 3 ANI .CUM PROCEDRZ? MULTUMESC! (vezi toată discuția)