avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1090 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna seara In urma unei interventii chirurgicale ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna seara In urma unei interventii chirurgicale (cataracta) ...

Buna seara
In urma unei interventii chirurgicale (cataracta) am primit de la medicul din spital 15 zile de concediu medical (in perioada 28.09-12.10) Am rugat sa mi faca o prelungire si am fost indrumata catre un alt medic din ambulatoriu. In data de 13.10 primesc un nou certificat medical ,cu specificatia "in continuare" si cu acelasi cod de boala pentru o perioada de inca 10 zile.Ma lovesc de refuzul angajatorului la plata acestui medical si mi se spune ca data eliberarii certificatului medical trebuia sa fie 12.10 ; am discutat cu medicul din ambulatoriu care mi a eliberat certificatul medical in continuare si nu mi poate modifica data eliberarii acestui certificat. Oare exista o solutie la aceasta problema? Risc sa raman si cu medicalul neplatit si nu mi pot justifica acele zile la serviciu .
Va multumesc anticipat pentru raspuns

Alte discuții în legătură

Concediu medical cod 06 urgenta medico chirugicala codruta_07 codruta_07 cite zile se platesc cu cod 06 ? exemplu: internare 14 zile cu cod 06; la externare 7 zile cu cod 06; in continuare mai primeste 14 zile cu cod 06 de la ... (vezi toată discuția)
Concediu medical gheorghe.istrate gheorghe.istrate Cat concediu medical se da dupa o intrventie chirurgicala la sold si care este indemnizatia in aceasta perioada (vezi toată discuția)
Concediu medical - cod gresit oana8385 oana8385 Buna ziua, Am si eu o intrebare daca ma puteti ajuta cu un raspuns. Pe data de 07.05.2013 m-am internat in spital pentru operatie de tumora ovar stang, ... (vezi toată discuția)